Free shipping above € 50,-
Free returns
Secured payments IDEAL, Paypal, Klarna or Creditcard
NZA New Zealand Auckland

Verzendingen en Retourneren

 

Verzendingen

Waar is mijn bestelling?
Zodra uw pakket is verzonden, ontvangt u per e-mail uw track en trace code waarmee u uw pakket kunt volgen.


Ik heb mijn bestelling niet ontvangen
We streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Als de bezorgtijd langer duurt dan u had verwacht, raden we u aan om eerst de trackingcode te controleren om te zien of de bezorgtijd van uw pakket vertraging heeft opgelopen. Kunt u de locatie van uw pakket nog steeds niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen u helpen uw bestelling te volgen.


Kan ik mijn bestelling volgen?
Wanneer uw bestelling klaar is voor verzending, ontvangt u een trackingcode waarmee u uw bestelling kunt volgen.


Wat zijn de verzendkosten? 
De verzendkosten zijn gratis voor zowel internationale bestellingen als bestellingen binnen Nederland voor bestellingen boven € 50. Voor bestellingen onder € 50 wordt € 4,95 verzendkosten gerekend.

 

Is er een artikel dat u graag retour wilt sturen? Geen probleem! U kunt elk artikel binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling retourneren voor een terugbetaling. Natuurlijk mag u de bestelling openen, de inhoud controleren en passen, maar zorg er wel voor dat de producten die u retourneert ongebruikt en compleet met originele verpakking & labels zijn. We kunnen geen gebruikt product of artikelen terugnemen zonder de originele verpakking en labels.

Houd er rekening mee dat de geretourneerde goederen uw verantwoordelijkheid zijn totdat ze ons magazijn bereiken, dus zorg ervoor dat ze goed verpakt zijn om schade te voorkomen.

Het kan tot 14 werkdagen duren voordat terugbetalingen zijn voltooid door uw bank, afhankelijk van de verwerkingstijd

.


Retourneren

 


Ik wil een artikel retourneren.

Je hebt 37 dagen de tijd vanaf de verzenddatum van je bestelling om de artikelen te retourneren. Je hebt het recht om de verpakking te openen en de inhoud te controleren maar het artikel dient ongebruikt geretourneerd te worden.    

De artikelen moeten zich in de oorspronkelijke staat bevinden en alle labels en prijskaartjes bevatten. Alle artikelen worden bij terugkomst geïnspecteerd. De door jouw gekochte artikelen zijn jouw verantwoordelijkheid totdat ze ons magazijn bereiken.

Maak een retourlabel aan voor de retourzending & vul het retourformulier in via het online retourportaal. Klik hier voor het online retourportaal.

Belangrijk: vergeet niet het orderformulier bij de retourzending toe te voegen.

Belangrijk: zorg ervoor dat de barcode op het verzendlabel met jouw adres erop niet leesbaar is. Verwijder de barcode, streep hem door of plak het af.

 
Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?
Het kan tot 14 werkdagen duren voordat alle retourzendingen door je bank zijn voltooid, afhankelijk van de verwerkingstijd. 
  
Ik heb een verkeerd/beschadigd artikel ontvangen.
Als je een verkeerd of beschadigd artikel hebt ontvangen, kun je deze gratis retourneren. Neem dan contact op met onze klantenservice zodat zij u een manier van gratis retourneren kunnen aanbieden. Stuur in het geval van een beschadigd artikel een e-mail met foto's van het artikel naar mailto:webshop@nzanewzealand.com

 

Ik heb een artikel gekocht in de winkel, hoe kan ik dit artikel retourneren?
Voor artikelen gekocht in de winkel, kun je bij de desbetreffende winkel of de dichtbij zijnde NZA store bij jou in de buurt terecht.
  

Kun je hier het antwoord op je vraag niet vinden?

Onze klantenservice staat dagelijks voor u klaar! Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur.
 Schrijf ons: mailto:webshop@nzanewzealand.com

Bel ons: 0031 316 582102